Personlig födelsetavla
Nu 20 % rabatt med kod: yps4ever

Ett minne av barnet när det föddes

Hur snabbt går inte tiden? Vår kollektion med födelsetavlor i skala 1:1 är tillägnat det nyfödda barnet, och som en påminnelse om hur litet det var den dagen du första gången höll det i dina armar.

Din tavla är unik

Inget barn är det andra likt. Så är det därför också för våra födelsetavlor. Skapa en unik tavla över ditt barn.

Välj din egen design

Vi älskar valmöjligheter. Därför erbjuder vi dig många val av stilar, färger och inramningar.

Högsta kvalitet

Våra födelsetavlor trycks på 200gr ålderbeständigt premiumpapper av högsta kvalitet.
Börja skapa din tavla

Dawning Baby

Vår specialkollektion Dawning Baby är tillägnat det växande barnet i livmodern.

Presentkort

Ge bort en födelsetavla som gåva

Våra födelsetavlor är uppskattade dopgåvor, men att ge bort ett presentkort för en tavla kanske passar bättre ibland. Välj mellan ett digitalt eller vårt vackra, tryckta presentkort.

DigitaltFysiskt

Personlig födelsetavla

En personlig födelsetavla över ditt barn är något väldigt speciellt. Det är ett minne över något unikt – ett barn som är född till denna jord. En personlig födelsetavla är en påminnelse över dagen då du först såg ditt barn, och hur litet det var då, men representerar också något mer. En födelsetavla är både ett minne, ett dokument och ett konstverk, och samtidigt gläntar den även på dörren till framtiden.

Skapa din helt egna tavla

Våra födelsetavlor är gjorda för att passa i ditt hem. Därför erbjuder vi dig många val av stilar, färger och inramningar. Själva motivet av ditt barn trycks i den storlek du anger och är då i skala 1:1 mot när det föddes. Med vårt designverktyg skapar du din födelsetavla på det sätt du tycker passar dig, ditt hem och ditt barn.

Ge bort som doppresent eller dopgåva

Våra födelsetavlor är givetvis också en perfekt gåva till föräldrar som själva inte kommit på tanken. Vi vet med säkerhet att en personlig födelsetavla är en mycket uppskattad doppresent!

Kundservice

Behöver du hjälp med din beställning eller har frågor kring våra födelsetavlor? Kanske önskar du den i en särskild färg eller saknar en funktion i designverktyget? Hör av dig till oss genom hello@yourpaperstory.se så återkommer vi till dig inom 24 timmar!

Välkommen till Your Paper Story!

Tänk att vi ger dig 5% rabatt på ditt första köp när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, fyllt med erbjudanden, inspiration och vackra ideér!
Shopping Cart