Köpvillkor

Click here to read our terms and conditions in english.

Välkommen till Your Paper Story!

Dessa villkor (”Villkor”) reglerar användandet av webbsidan (”Webbsidan) och de tjänster (”Tjänster”) och produkter (”Produkter”) som Webbsidan tillhandahåller. Your Paper Story ägs och drivs av Studio Silfverqvist AB (”Vi”, ”Your Paper Story”, ”Vår”), org.nr 559203-3111, VAT SE559203311101.

Your Paper Story erbjuder personliga tavlor och trycksaker (”Produkter”) till våra kunder (”Kunder”, ”Du”). Genom att använda Webbsidan godkänner du dessa villkor samt övriga villkor eller policys publicerade på Webbsidan. Fortsätt inte använda Webbsidan om du inte godkänner dessa villkor.

Kunder

Genom att använda Webbsidan försäkrar du att:

  1. all information rörande din beställning är korrekt och komplett
  2. Du inte använder Webbsidan på något automatiserat, icke-mänskligt sätt, exempelvis genom en bot eller ett skript
  3. Du inte använder Webbsidan för någon olaglig aktivitet
  4. Du vid beställning har laglig rätt att använda dig av de betalningsmedel du väljer för att genomföra betalning

Produkter

Vi gör vårt bästa för att se till att Webbsidan så korrekt som möjligt återger Produkternas färger och egenskaper. Vi kan dock inte garantera att Produkternas färger och egenskaper såsom representerade på Webbsidan alltid visas helt korrekt, i synnerhet då olika skärmar kan återge färger på olika sätt.

Reklamation och bytesrätt

Om en Produkt är skadad eller på annat sätt felaktig kommer Your Paper Story ersätta Produkten med en ny. Du som kund är ansvarig för att kontrollera Produkten och, om den behöver reklameras, kontakta oss om detta ärende genom hello@yourpaperstory.se inom 7 dagar från att Produkten levererades till dig. Your Paper Story är inte ansvarig för felaktigheter i information som Kunden tillhandahållit oss för att producera Produkten.

Eftersom Produkterna är specialgjorda för varje Kund och varje beställning gäller inte ångerrätten.

Frakt och leverans

Inom Norden skickar Your Paper Story våra försändelser med DHL och PostNord. Alla leveranser sker med spårbara försändelser.

När du genomför en beställning på Webbplatsen är du ansvarig för att fylla i korrekt adress, telefonnummer och e-postadress. Your Paper Story tar inte ansvar för en missad eller felaktig leverans ifall att du har tillhandahållit oss med felaktiga uppgifter. Du som kund är ansvarig för alla kostnader som kan uppkomma vid icke uthämtade leveranser, eller vid missade och/eller felaktiga leveranser som kan härröras från felaktiga leveransuppgifter.

Moms och tullavgifter

För kunder inom EU är moms inkluderat i priset för Produkterna. Kunder utanför EU är ansvariga för att betala gällande moms, och kan även behöva betala tullavgifter. Your Paper Story är inte ansvarig för uppkomna moms- och tullkostnader.

Förändringar och avbrott

Your Paper Story reserverar oss rätten att ändra eller ta bort priser, information, innehåll eller Produkter på Webbplatsen när som helst och av vilken orsak som helst. Your Paper Story är inte ansvarig mot dig som Kund eller någon annan tredje part för dessa förändringar.

Skadeersättning

Genom att använda Webbsidan godkänner du att inte hålla Your Paper Story, inklusive våra leverantörer, ansvarig för förlust, skada, anspråk eller krav, inklusive rimliga advokatarvoden och utgifter som görs av någon tredje part, på grund av eller till följd av din användning av Webbplatsen och våra Produkter.

Personlig Data

Genom att använda Webbplatsen godkänner du Webbplatsens användning av cookies och godkänner därmed att Your Paper Story samlar in och sparar relevant användardata för att kunna hantera och leverera beställningar samt optimera Webbplatsen. Läs mer om detta i vår Privacy Policy.

Välkommen till Your Paper Story!

Tänk att vi ger dig 5% rabatt på ditt första köp när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, fyllt med erbjudanden, inspiration och vackra ideér!
Shopping Cart