Vanliga frågor

Välkommen till Your Paper Story!

För oss handlar allt om snygg design och personliga konstverk ägnat åt det vi väl alla ändå älskar mest – vår familj och våra nära och kära.

Hur beställer jag personliga tryck?

Alla våra tavlor och tryck går att göra personliga genom de designverktyg vi erbjuder i shopen, och du ser på direkten hur ditt tryck kommer se ut. Upplever du tekniska problem eller har frågor om hur du ska göra, vänligen kontakta oss på hello@yourpaperstory.se.

Kontrollerar ni beställningarna innan de trycks?

Vi är väldigt måna om att våra kunder ska bli nöjda med sina kort och tavlor. Därför kontrollerar vi alla beställningar innan vi skickar dem till produktion. I synnerhet gäller detta bröllopskort. Alla beställningar av bröllopskort kontrolleras av någon av våra designers. Självklart kan vi inte granska eller ansvara för språk och felstavningar, men om det är så att vi ser uppenbara visuella brister eller språkfel i din beställning så kommer vi att höra av oss till dig.

Vad kostar frakten?

Alla våra produkter skickas kostnadsfritt.

Hur levereras mina tavlor och kort?

Leveranstiden inom Sverige är 2-4 dagar från att vi har granskat och godkänt din order. Vi använder oss av PostNord och DHL och alla försändelser är spårbara. Uppstår det förseningar i leveransen gör vi vårt bästa för att informera dig om det.

Var tillverkas produkterna?

Produkterna tillverkas i Sverige.

Vilket papper trycks produkterna på?

Vi använder lite olika papper beroende på motiv och ändamål. Gemensamt för alla produkter är att de trycks på ett högkvalitativt och miljövänligt papper. Läs mer under varje produkt för specifik information om papperet som de trycks på.

Hur reklamerar jag en skadad produkt?

Får du hem en produkt som är skadad eller som du anser har undermålig kvalitet kan du reklamera den inom en vecka från mottagen leverans. Skicka din reklamation till hello@yourpaperstory.se och bifoga bilder på produkten.

Kan ni göra specialdesignade tryck åt mig?

Vi har lång erfarenhet av att ta fram design och trycksaker enligt särskilda önskemål från kunden. Kontakta oss på hello@yourpaperstory.se om du är ute efter något du inte hittar bland våra vanliga produkter.

Kan jag ångra ett köp?

Eftersom våra produkter specialtrycks för varje kund och därmed är unika har du i enlighet med konsumentköplagen ingen ångerrätt.

Hur betalar jag?

Vi erbjuder två säkra och smidiga betalningsalternativ: Svea Checkout och PayPal. 

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

För ej uthämtade paket debiterar vi dig för våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering, vilket för närvarande är 200 kr.

Vem kontaktar jag för att samarbeta med er?

Maila oss på hello@yourpaperstory.se.

Välkommen till Your Paper Story!

Tänk att vi ger dig 5% rabatt på ditt första köp när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, fyllt med erbjudanden, inspiration och vackra ideér!
Shopping Cart