PAPER STORIES

För kärlekens skull

Det var inte för kärlekens skull som vi skapade Your Paper Story. Men när allting föll på sin plats, och vi förstod vad det handlade om, och det plötsligt sammanföll med våra egna liv, som det i slutändan blev så. Och så är det nu. För kärlekens skull. Det är föga originellt, men det är sanning.

Vad gör vi med sanningen och kärleken, om vi lägger bort våra hattar och titlar? Vi bär den från människa till människa, vi kommunicerar den, hyllar den och ropar ut den, och vi trycker den på papper och fyller våra liv med det. Såsom man alltid gjort. Alla med sina egna och sitt eget. På sina sätt och inom sina väggar. Med sina namn, med sina dagar. Med sin historia.

Och sådan är Your Paper Story, om vi tänker efter lite. Ibland kanske det spretar åt lite olika håll, men ändå, i våra hjärtan håller det ändå ihop. Vi hoppas det, och vi hoppas att ni, våra kunder, kommer uppskatta våra produkter och motiv såsom vi själva gör.

Nu ser vi med tillförsikt på framtiden och hoppas på vaccin och en ljus vår och sommar. Och hoppas att snart kunna träffa och krama våra nära och våra kära igen, för det var alldeles för längesedan. Förlorade dagar behöver tas igen. Nya dagar behöver komma.

Tack för att du läste, vi hoppas du kommer tillbaka och läser här igen, och hälsa alla du känner från oss!

Är det något – vad som helst – maila oss på hello@yourpaperstory.se.

Ylva och Viktor,
Your Paper Story

Välkommen till Your Paper Story!

Tänk att vi ger dig 5% rabatt på ditt första köp när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, fyllt med erbjudanden, inspiration och vackra ideér!
Shopping Cart